English | جستجو | درباره ما | تماس با ما | صفحه اصلی ۶:۴۴:۴۶ تاریخ: ۲۹ آبان ۱۳۹۶

راهنمای نویسندگان

راهنماي ارسال مقالات به مجله اخلاق و تاريخ پزشکي به صورت online

E نويسندگان محترم مراحل ارسال مقاله مرحله به مرحله به صورت زير مي باشد:

•  ابتدا وارد آدرس اينترنتي http://ijme.tums.ac.ir شويد.
  •   بر روي گزينه online submission کليک نماييد.
  •    در صورتي‌که اولين بار است که به اين مجله مقاله ارسال مي نماييد بر روي گزينه Register کليک نماييد.
  •   صفحه‌اي باز مي شود که بايد اطلاعات لازم را وارد نموده و در آخر نام کاربري و رمز ورود را براي خود تعريف نماييد و سپس بر روي گزينه Register کليک کنيد. پس از ثبت نام، سيستم به صورت اتوماتيک يک پست الکترونيک براي شما ارسال مي نمايد.
  •  به آدرس پست الکترونيک خود مراجعه نماييد. ايميل دريافت شده از مجله را باز نماييد و بر روي آدرس اينترنتي که در آن است کليک کنيد تا به طور اتوماتيک ثبت نام شما تأييد شود.
  •    حال مراحل 2و 1 را تکرار نماييد.
  •    نام کاربري و رمز ورود خود را وارد نموده و بر روي گزينه Author  کليک کنيد.
  •    بر روي عبارت آبي رنگ Add New Manuscript کليک نماييد.
  • a.      با ورود به صفحه جديد ابتدا نوع مقاله راتعيين كنيد.
  • b.      عنوان مقاله را در Title box وارد كنيد.
  •    بر كليد Continue كليك كنيد.
  •    در صفحه Authors اطلاعات مربوط به هر نويسنده را وارد كرده و كليد Add to Authors را كليك كنيد. پس از اتمام نام نويسندگان در جدولي كه در پايين صفحه قرار دارد ترتيب اسامي و نام نويسنده مسؤول را مشخص نماييد.
  •        بر روي كليد Continue كليك كنيد.
  •         در صفحه Abstract:
  • a.      خلاصه مقاله را در box وارد نماييد.
  • b.      كلمات كليدي را يك به يك در Boxهاي مورد نظر قرار دهيد.
  • c.       موضوع مقاله را با كليك كردن در كنار موضوع مربوطه تعيين نماييد.
  •         تكرار 11
  •         در صورت نياز مي‌توانيد توضيح‌هاي لازم را در Box وارد نماييد.
  •         در صفحه Attachment
  • a.   از Item Box گزينه Main Document را انتخاب نموده و سپس فايل مقاله را Browse كرده و دكمه Upload را كليك كنيد.
  • b.   از Item Box گزينه‌ي Cover Letter را انتخاب نموده و سپس فايل نامه همراه مقاله را كه خود تهيه نموده‌ايد Browse كرده و دكمه Upload را كليك كنيد.
  •         تكرار 11
  •         فايل‌ها Pdf تهيه شده را ملاحظه فرماييد و در صورت تأييد آن تيك بزنيد.
  •         تكرار 11
  •     در صورت موافقت با نامه كپي رايت در پايين صفحه در محله I Accept Copy Right را تيك بزنيد و سپس دكمه Send  ‌را كليك كنيد.