6 کارگاه همزمان با نهمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران برگزار می شود

دبیر اجرایی نهمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی از برگزاری 6 کارگاه در حاشیه برگزاری این کنگره توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی، دکتر مهناز امیری گفت: کارگاه‌های مهارت‌های شناختی، انگیزه و نقش آن در یادگیری و عملکرد اخلاقی دانشجویان علوم پزشکی، هوش هیجانی و روش‌های خلاقانه حل مسأله، مهارت‌های رفتاری، اخلاق حرفه‌ای در فوریت‌های پیش بیمارستانی و کارگاه اخلاق و مهارت‌های تفکر مرتبه بالاتر به موازات کنگره برگزار می‌شود.
به گفته وی علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام در کنگره، کارگاه‌ها و همچنین کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنگره  به آدرس  http://www.imec9.kmu.ac.ir مراجعه کنند.
نهمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران 20 تا 23 دی ماه توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می‌شود.

مرجان ایمانی
تهیه کننده:

مرجان ایمانی

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: