برگزاری جلسه مجازی آسیب شناسی تعامل جامعه و پزشکی در ایران (دارای امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیات علمی)
مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی با همکاری معاونت آموزشی بیمارستان دکتر شریعتی جلسه مجازی آسیب شناسی تعامل جامعه و پزشکی در ایران با حضور اعضای هیات علمی مرکز برگزار میکند.
نشست مجازی چند جانبه مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت در حوزه اخلاق پزشکی منطقه مدیترانه شرقی
نشست مجازی چند جانبه مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی با محوریت معرفی مراکز و تجربیات کشورها در حوزه پژوهشهای کووید روز سهشنبه 17 تیر ماه 1399 برگزار شد.
برگزاری وبینار همه گیری کووید 19؛ اخلاق و آموزش پزشکی
وبینار همه گيري كوويد 19؛ اخلاق و آموزش پزشكي با حضور اساتید اخلاق پزشکی با همکاری مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی برگزار میشود.
برگزاری کارگاه تازههای اخلاق در پژوهش و انتشار آثار پژوهشی
کارگاه تازههای اخلاق در پژوهش و انتشار آثار پژوهشی با حضور مدرس دکتر احسان شمسیگوشکی دبیر مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی برگزار میشود.
اولین برنامه از سمینارهای مجازی همهگیری کووید۱۹ از منظر اخلاق پزشکی، فرهنگ و مذهب برگزار میشود
اولین برنامه از سمینارهای مجازی همهگیری کووید۱۹ از منظر اخلاق پزشکی، فرهنگ و مذهب با حضور اساتیدی از ایران و اندونزی برگزار میشود.
حضور نائب رئیس شورای عالی اخلاق در نشست مجازی شبکه مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت در حوزه اخلاق زیست پزشکی
با هدف ارتقا و توسعه همکاریهای منطقهای و جهانی مراکز همکار سازمان بهداشت جهانی در حوزه اخلاق زیست پزشکی، نشست شبکه این مراکز به صورت مجازی با حضور مسؤولین ارشد این مراکز در خرداد ماه سال جاری برگزار شد.
انتشار پرهپرینت مقاله Priority Setting of Ventilators in the COVID-19 Pandemic from the public's perspective
دکتر فریبا اصغری دانشیار مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی با همکاری دکتر علیرضا پارساپور و دکتر احسان شمسیگوشکی مقاله ای در خصوص بررسی نگرش مردم ایران به معیارهای تخصیص دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) در بحران کرونا منتشر کردند.
وبینار ابعاد بحران وجودی همه گیری کرونا برگزار میشود
وبینار ابعاد بحران وجودی همه گیری کرونا با حضور دکتر حمیدرضا نمازی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی به عنوان دبیر علمی این نشست به صورت آنلاین برگزار میشود.
همسخنی پزشکی و علوم انسانی/ چرا علوم انسانی سلامت مهم است؟
دکتر علیرضا منجمی گفت: اقبال اصحاب علوم انسانی به موضوعات حوزه سلامت را می توان رخداد مهمی تلقی کرد که اگر در مسیر مناسبی قرار گیرد، غنای حوزه علوم انسانی سلامت در کشور را دوچندان خواهد کرد.
برنامه زنده اینستاگرامی دکتر حمیدرضا نمازی در REDDEN
دکتر حمیدرضا نمازی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی درباره مراقبت از خود یا مراقبت از بیمار: چالش های مفهوم مراقبت در بحران کرونا در اینستاگرام REDDEN گفت و گو خواهد کرد.