English | جستجو | درباره ما | تماس با ما | صفحه اصلی ۶:۳۴:۳۹ تاریخ: ۲۹ آبان ۱۳۹۶

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی - ۱۱تیر ماه ۱۳۹۶

خانم ۳۰ ساله گراوید ۱ باسن بارداری ۲۷ هفته در تاریخ 17/۳/96 مراجعه کردند. سونو داپلرایشان مختل و جنین زیر۷۵۰ گرم بود. هم چنین، در سونو ناهنجاری از قبیل ناهنجاری در صورت و اندام جنین گزارش شده بود که مغایر با حیات نبود. از همسر بیمار رضایتِ نداشتنِ تخت NICU گرفته شد.البته توضیح داده شد که ممکن است تخت  NICU در زمان وضع حمل خالي باشد. در تاریخ ۹۶/۳/۲۰ Nst مختل و مایع اطراف جنین کم شد که تصمیم به ختم حاملگی گرفته شد و مادر بعد از مشاوره پزشكي قانوني رضایت به سزارين دادند. اما تخت NICU جهت نوزاد وجود نداشت و همسر بیمار رضایت به انتقال به بیمارستان دیگر نداد و نوزاد پس از چند ساعت از تولد فوت شد.

- آیا زمانی که بیمارستان تخت خالی NICU ندارد و یا در طول بستری تخت به صورت اورژانس اشغال شود اخلاقاً مجاز به پذیرش افراد هستیم؟

- ختم بارداری در این موارد چنانچه سزارین باشد ، مورتالیتی نوزاد بيش از ۸۰ % و در صورت عدم انجام آن 100%. آیا مجاز به رضایت گرفتن از مادر در این موارد جهت عدم انجام سزارين هستیم؟

- زمانی که پدر رضایت به انتقال نوزاد به بیمارستان دیگرنداد از آن جا که ولیِّ قانونی است تکلیف ما چیست؟