English | جستجو | درباره ما | تماس با ما | صفحه اصلی ۱۴:۴۲:۴۱ تاریخ: ۳ مهر ۱۳۹۶

آقای 65 ساله از 3 سال قبل مبتلا به بیماری ALS می باشد. در این بیماری اعصاب حرکتی به تدریج عملکرد خود را از دست می دهند، در حالی که اعصاب حسی و عملکرد ذهنی در بیشتر بیماران بدون هیچ مشکلی به فعالیت طبیعی خود ادامه می دهند. هم اکنون هر چهار اندام بیمار، فلج کامل می باشد و به سختی صحبت می کنند و غذا می خورند. بیماری وی پیشرونده بوده و در طی یک تا دو ماه آینده توانایی تغذیه و تکلم خود را از دست خواهند داد. در صورتی که بیمار در ماههای آینده با مشکل تنفسی به اورژانس مراجعه کند لوله گذاری تنفسی خواهند شد. در این حالت در صورت رسیدگی مناسب،این احتمال وجود دارد بیمار بتواند حتی چند سال به زندگی خود در همین وضعیت ادامه دهند.

- وظیفه پزشک در قبال اطلاع دادن پیش آگهی دو سه ماه آینده تا چه حدی است؟

- آیا بیمار حق انتخاب عدم درمان و پایان زندگی خود را دارد؟

- در صورت انتخاب عدم درمان توسط بیمار (لوله گذاری تنفسی)، آیا همراهان بیمار وظیفه دارند به خواست بیمار احترام بگذارند ؟

- وظیفه پزشک اورژانس در مواجهه با این بیماران در شرایط دیسترس شدید تنفسی چیست؟