English | جستجو | درباره ما | تماس با ما | صفحه اصلی ۶:۳۰:۸ تاریخ: ۲۹ آبان ۱۳۹۶

آقای 40 ساله ای به همراه همسرش  به درمانگاه مراجعه کرده است. او مبتلا به بیماری Huntington می باشد که در حال حاضر حرکات غیرطبیعی مانند Choreoathetosis دارد و همچنین دچار اختلال شخصیت است. سابقه بیماری مشابه در پدر، برادر و عموی بیمار وجود دارد و همچنین یک خواهر 30 ساله دارد. بیمار در حال حاضر علایمی ندارد. عموی بیمار در ابتدای شروع علایم بیماری خودکشی کرده است. در هنگام ازدواج در سن 22 سالگی، علایمی از بیماری نداشته است و در سن 30 سالگی علایم شروع شده است و در حال حاضر بیمار به سختی ارتباط برقرار می کند. حاصل ازدواج آنها یک پسر 13 ساله و یک دختر 11 ساله می باشد. همسر بیمار تمایل به بررسی ژنتیکی در فرزندان دارد.

آیا انجام تست ژنتیک را برای فرزندان بیمار توصیه می کنیم؟

آیا در صورتی که بیمار پیش از ازدواج مراجعه می کرد، آیا باید انجام تست ژنتیک برای او توصیه می شد؟