English | جستجو | درباره ما | تماس با ما | صفحه اصلی ۱۵:۲۹:۵۶ تاریخ: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی - ۲۴ بهمن ماه

خانم 24 ساله بارداری اول در سونوگرافی هفته 32 متوجه آنومالی های متعدد اندام‌های فوقانی و تحتانی می­گردد. زوج جوان پس از اطلاع از شدت آنومالی‌ها درخواست ختم بارداری را می­دهند. متخصص زنان با توجه به سن بارداری، آن‌ها را راضی به ادامه‌ی ‌ بارداری می­کند. در زمان ترم و پس از شروع دردهای زایمانی در دیلاتاسیون 2 سانت مکونیوم غلیظ و ضربان قلب جنین افت شدید دارد. وضعیت ذهنی جنین مشخص نیست. متخصص زنان با این مسأله روبه‌روست که چه اقدامی باید انجام دهد؟

- آیا سزارین اورژانس و نجات جان جنین اخلاقی است ؟

- آیا تصمیم‌گیری باید به والدین واگذار شود ؟

- آیا معلولیت جنین  می‌تواند یکی از فاکتور های تأثیرگذار در انتخاب روش درمانی باشد؟