English | جستجو | درباره ما | تماس با ما | صفحه اصلی ۸:۳۲:۵۰ تاریخ: ۲۱ آذر ۱۳۹۶
تا تاریخ
جستجوی خبر:

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی - ۸ مردادماه ۱۳۹۶
جلسات هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی هر هفته روزهای یکشنبه در پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌گردد. بدین وسیله به استحضار می رساند یکشنبه مورخ ۸ مرداد ماه جلسه CPC از ساعت ۱۳.۰۰ تا ۱۴:۳۰ در سالن استاد باستان حق پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بیمارستان شریعتی با ارائه سر کار خانم دکتر ندا یاوری برگزار می گردد.

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی - ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۶
جلسات هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی هر هفته روزهای یکشنبه در پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌گردد. بدین وسیله به استحضار می رساند یکشنبه مورخ ۲۵ تیرماه جلسه CPC از ساعت ۱۳.۰۰ تا ۱۴:۳۰ در سالن استاد باستان حق پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بیمارستان شریعتی با ارائه جناب آقای دکتر داود نظام الاسلامی برگزار می گردد.

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی - ۱۱تیر ماه ۱۳۹۶
جلسات هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی هر هفته روزهای یکشنبه در پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌گردد. بدین وسیله به استحضار می رساند یکشنبه مورخ ۱۱تیرماه جلسه CPC از ساعت ۱۳.۰۰ تا ۱۴:۳۰ در سالن استاد باستان حق پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بیمارستان شریعتی با ارائه سر کار خانم دکتر فتانه سادات بطحایی برگزار می گردد.

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی - ۲۱خرداد ماه ۱۳۹۶
جلسات هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی هر هفته روزهای یکشنبه در پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌گردد. بدین وسیله به استحضار می رساند یکشنبه مورخ ۲۱ خرداد ماه جلسه CPC از ساعت ۱۳.۰۰ تا ۱۴:۳۰ در سالن استاد باستان حق پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بیمارستان شریعتی با ارائه سر کار خانم دکتر مهشاد نورورزی برگزار می گردد.

ادامه
جلسات هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی هر هفته روزهای یکشنبه در پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌گردد. بدین وسیله به استحضار می رساند یکشنبه مورخ ۲۴ اردیبهشت ماه جلسه CPC از ساعت ۱۳.۰۰ تا ۱۴:۳۰ در سالن استاد باستان حق پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بیمارستان شریعتی با ارائه جناب آقای دکتر رضا عمانی سامانی برگزار می گردد.
ادامه

نمایش نتایج از 1 تا 5 (کل رکوردها: 89)
ابتدا        قبلی    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6   بعدی         انتها