English | جستجو | درباره ما | تماس با ما | صفحه اصلی ۱۱:۲۹:۵۱ تاریخ: ۶ اسفند ۱۳۹۵
رویدادهای علمی
از تاریخ
تا تاریخ

بیستمین کنگره بین المللی حقوق پزشکی در ۲۱ تا ۲۴ اگوست ۲۰۱۴ در نوسا دوا- بالی اندونزی برگزار می گردد.
به منظور توسعه دانش و تحقیقات در زمینه قوانین سلامت، حقوق پزشکی، پزشکی قانونی و اخلاق زیستی از تمامی دانش پژوهان ، فعالان و علاقه مندان به بحث و گفتگو در این زمینه، برای شرکت در این کنگره دعوت به عمل می آید.تمامی اطلاعات لازم، در وب سایت کنگره، به آدرس زیر موجود می باشد:
www.2014wcml.com
پنجمین همایش بین المللی روانپزشکی کودک و نوجوان
هفدهم لغایت بیستم مهرماه ۱۳۹۱
مرکز همایش های بین المللی رازی
یازدهمین کنگره جهانی اخلاق زیستی
یازدهمین کنگره جهانی اخلاق زیستی با عنوان
Thinking Ahead Bioethics and the Future, and the Future of bioethics
در تاریخ ۹-۶ تیرماه ۱۳۹۱(26-29 June) در شهر Rotterdam هلند برگزار می‌شود.

اخلاق زیستی و زندگی: امنیت، علم و اجتماع
اخلاق زیستی و زندگی: امنیت، علم و اجتماع شعار سیزدهمین کنگره آسیایی اخلاق زیستی است که در تاریخ ۹-۶ شهریورماه سال جاری در شهر کوالامپور مالزی برگزار خواهد شد.
ادامه

نمایش نتایج از 1 تا 4 (کل رکوردها: 4)
ابتدا        قبلی    1   بعدی         انتها